Data protection


Wanneer u onze website bezoekt, slaan onze webservers het IP-adres op evenals de website vanwaar u onze website bezoekt, de websites die u via ons bezoekt en de datum en duur van het bezoek. Deze gegevens worden uitsluitend anoniem en voor statistische analyses verzameld.

Het is mogelijk dat wij gebruikmaken van cookies om ons aanbod beter op onze bezoekers te kunnen afstemmen. Het gebruik van dergelijke cookies kunt u tegengaan door in de instellingen van uw browser aan te geven dat u de plaatsing ervan niet wenst.

Persoonsgegevens worden alleen verwerkt, wanneer u daarvoor uitdrukkelijk toestemming verleent. Deze toestemming kunt u te allen tijde intrekken.

Persoonsgegevens worden alleen door ons verwerkt voor de doeleinden waarvoor u ons deze hebt verstrekt. Zij worden niet doorgestuurd naar andere particuliere of openbare instellingen, tenzij dit wettelijk is voorgeschreven of in een afzonderlijk geval uitdrukkelijk is overeengekomen.

U kunt op elk gewenst moment aan onze functionaris voor gegevensbescherming een verzoek sturen tot verkrijging van informatie over de u betreffende gegevens die door ons zijn opgeslagen. Desgewenst zullen wij deze rectificeren, wissen of de verwerking ervan beperken.

Ook de intrekking van een verleende toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens dient u te sturen naar onze functionaris voor gegevensbescherming.

Functionaris voor gegevensbescherming van ons bedrijf is de heer Rechtsanwalt
Sascha Kremer
c/o KREMER RECHTSANWÄLTE
Brückenstraße 21
50667 Köln (Innenstadt)
0221-53479083
kremer@login.fm.

In het kader van klantenrelaties kan er conform de bepalingen van de algemene verordening gegevensbescherming een overeenkomst inzake de verwerking van ordergegevens (AW) worden gesloten met betrekking tot het betreffende voorwerp van de overeenkomst. Deze AW wordt samen met de hoofdovereenkomst aan onze klanten ter beschikking gesteld of kan worden gedownload in het kader van het verzoek tot sluiting van de hoofdovereenkomst