Belangrijkste functies


Alle formulieren voor de kennisgevingsprocedure

Aanmaken en invullen geschiedt vrijwel automatisch. Gebruik uw eigen sjabloon voor elk vereist Vervoersdocument met slechts enkele muisklikken.

Gekwalificeerde elektronische handtekening

Meerdere talen

ZEDAL biedt formulieren voor de grensoverschrijdende afvaloverbrenging in diverse talen aan, zoals Engels, Duits, Frans, Italiaans, Deens en Nederlands. Implementatie van aanvullende talen is op aanvraag verkrijgbaar.

Add-ons

Pas ZEDAL aan uw eigen behoeften aan met Add-ons.

Transparante prijzen

ZEDAL hecht veel waarde aan een transparante kostenstructuur. Bekijk hier een overzicht.

Implementatie van gemeenschappelijke communicatie

ZEDAL biedt zeer flexibele communicatiemethoden. U kunt zelfs gegevens met uw klanten uitwisselen indien zij geen ZEDAL-partners zijn. Druk gewoon de internationaal erkende formulieren af en stuur ze rechtstreeks vanuit ZEDAL per fax of gebruik de eigen e-mailinterface van ZEDAL om allerlei soorten gegevens te versturen.

Aansluiting op externe systemen

ZEDAL biedt aanvullend de mogelijkheid om op elk operationeel bedrijfspocessysteem aan te sluiten.

Tijdsbesparing

Het gebruik van ZEDAL is eenvoudig. Duizenden klanten, van individuele bedrijven tot samenwerkingsverbanden en overheidsagentschappen, zijn uiterst tevreden over de werkomgeving van ZEDAL. Zodra ZEDAL op maat is gemaakt, bespaart deze toepassing u veel tijd.

Perfecte service

Als klant van ZEDAL krijgt u kosteloos softwareondersteuning. Als een service bieden wij seminars en trainingcursussen voor een lage prijs. En vanzelfsprekend krijgt u actuele informatie over ZEDAL en internationale ontwikkelingen in de wetgeving via de ingebouwde informatiezone en — indien u geabonneerd bent — via onze nieuwsbrief.

Voor een overzicht van de functies, gelieve hier de PDF te downloaden.